Belgian Worldwide Music Night 2023 : the call for artists is open!

Het Belgian Worldwide Music Network organiseert in 2023 opnieuw een Showcase night in club Ancienne Belgique in Brussel, voor de eerste keer in de Week van de Belgische Muziek, op maandag 30 januari 2023.


Vanaf maandag 14 november kan je artiesten voorstellen voor de longlist, waaruit een externe jury de definitieve selectie maakt. Om artiesten voor te stellen moet je lid zijn (lidmaatschap is gratis) en het moet gaan om een lokale productie met actualiteitswaarde (album-release,…) in 2022 of 2023.

Deadline 24 November. 

  • Stuur ons max. 5 live acts (bands of solo) en 2 DJ’s
  • Met recente of binnenkort te verschijnen producties
  • gelieve te denken aan de nodige diversiteit (herkomst, cultuur, M / V / X, FR / NL, enz)
  • Je moet lid zijn van het netwerk om voorstellen in te dienen (gratis en eenvoudig lidmaatschap, meer info hier)

Stuur ons je voorstellen via dit formulier.