Check onze DJ’s op 27 juni in Gent!

Uit de longlist die jullie hebben gemaakt voor onze showcase, heeft de jury 2 DJ’s gekozen. We wilden hen de kans geven om voor een publiek op te treden. Dat zal deze zondag, 27 juni, het geval zijn op de HUNA x 2A Record Fair Democrazy.

Dan krijgt je de mogelijkheid om Rrifa Jashari en Global Riddims te ontdekken!

14:00 – Rrita Jashari

Rrita Jashari werd geboren in Prishtina, Kosovo, en is naar België verhuisd toen ze 3 jaar oud was. Zij is altijd muziekliefhebster geweest en is al jaren betrokken bij muziekprojecten en het verzamelen van vinyl.
In haar DJ-sets houdt ze ervan muziek te introduceren door geluiden uit verschillende tijden en regio’s te mixen, van experimentele, etnische en undergroundmuziek tot dansvloerhits of zelfs meer popmuziek – dit alles afhankelijk van haar stemming, de context, de plaats, het publiek en de dingen waar ze in die specifieke fase van haar leven naar luisterde. Geen muzikaal purisme!

19:00 – Global Riddims

Tony Heynen is curator op Groovalizacion Radio en speelt met zijn eigen Global Riddims show de heetste releases van Afrika tot Latin Beats, van Balkan Brass tot Klezmer, van Braziliaanse Bossa Nova tot Ethiopische Jazz en alles daar tussenin.
Als DJ bezocht hij plaatsen als Ancienne Belgique (Brussel) en Paradiso (Amsterdam), en nam hij deel aan festivals als Polé Polé, Couleur Café en Latin Dance Beats. Bij deze gelegenheden heeft hij het podium gedeeld met artiesten als Bomba Estereo, Femi Kuti, Rachid Taha, Buena Vista Social Club, The Wailers en vele anderen.
Trek je dansschoenen aan om te luisteren naar de funkiest global grooves en voel de vibes van de Global Riddims: C’est la bonne ambiance !!

Kom ze ontdekken op zondag en dans op hun beats!

Huna X 2A Record Fair
Zondag 27 juni van 12u tot 22u
in DOK, Koopvaardijlaan 13, 9000 Gent