BWMN Night naar het digitale Podium 19

De deuren van de cultuurhuizen blijven voorlopig nog op slot, daar kunnen we helaas niets aan veranderen. Bij de pakken blijven zitten, staat evenwel níet in ons woordenboek. Gelukkig zijn er dankzij het harde werk van talloze cultuurpartners nieuwe virtuele podia, zoals Podium 19, gratis op tv en online!

Elke dag kan je op Podium 19 terecht voor een veelzijdig aanbod uit de cultuurhuizen en op donderdag 15 februari krijgt het Belgian World Music Network vrij spel! Herbeleef de voorstellingen van Las LloronasRefa en ook Kolonel Djafaar en Ozferti op tv in een goede beeld- en geluidskwaliteit.

Bekijk dit concert op Podium 19.

Het gratis cultuurkanaal kan je bekijken op

Meer info via podium19.be.

Kijken vanuit het buitenland naar de voorstelling kan via ons YouTubekanaal

Concerten opgenomen in het Moliere theater van Muziekpublique, januari 2021

Een initiatief van de zeven Kunstinstellingen: Ancienne Belgique, Antwerp Symphony Orchestra, Brussels Philharmonic, Concertgebouw Brugge, deSingel, Opera Ballet Vlaanderen en Kunstencentrum Voo?uit

met de steun van de Vlaamse Gemeenschap

e